Dardania

e re

* * * E RE * * *

 

   
  23.12.2014
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  11.11.2014
Garat Rezultati i garave të mbajtura më 31.05. 2014 në Effretikon dhe më 8. qershor 2014 në Arisdorf
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  30.09.2014
Historiku i shoqatës Anëtarë të shoqatës "DARDANIA" në Zvicrën Qendrore në janar 2014
   
  25.04.2014
Garat Rezultati i garës së mbajtur më 05.04. 2014 në Effretikon, afër Cyrihut
   
  11.03.2014
Garat Rezultati i garës së mbajtur më 09.03.2014 në Glattbrug
   
  17.01.2014
Njoftime aktuale Njoftim për protestë në Bruxell - Belgjikë
Garat Rezultati i garave të mbajtura më 09.11.2013 në Gjenevë, 16.11.2013 në Mohlin dhe 01.12.2013 në Glattbrugg
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  02.11.2013
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  28.10.2013
Garat Rezultati i garave të mbajtura më 22.06., 14.09., 15.09., 06.10., 19.10. dhe 25.10.2013
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  17.08.2013
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
Garat Rezultati i garës së mbajtur më 06.07. 2013 në Adliswil
   
  14.06.2013
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
Garat Rezultati i garave të mbajtura më
   
  07.03.2013
Fotoalbumi
- aktivistët në Zvicër
Foto të aktivistëve në Zvicër
   
  04.03.2013
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  03.03.2013
Fotoalbumi
- aktivistët në Zvicër
Foto të aktivistëve në Zvicër
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  22.02.2013
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  15.02.2013
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  17.01.2013
Historiku i shoqatës Anëtarë të shoqatës "DARDANIA" në Zvicër në vitin 2013
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
Njoftimet aktuale Njoftim lidhur me garat për vitin 2013
   
  26.12.2012
Garat Rezultati i garave të mbajtura më
29.09.2012, 06.10.2012, 17.11. 2012, 01.12.2012 dhe 20.12. 2012
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
   
Njoftime aktuale Pehari "Kampion evropian" i Shaip Sadikut
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  22.06.2012
Garat Rezultati i garës së mbajtur më 01.06.2012 në Gjenevë
   
  22.05.2012
Garat Rezultati i garës së mbajtur në Köniz, më 12.05.2012
  Rezultati i garës së mbajtur në Möhlin, më 28.04.2012
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  07.04.2011
Historiku i shoqatës Anëtarë të shoqatës "DARDANIA" në Zvicër në vitin 2012
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
Garat

Rezultatet e garave të mbajtura në Köniz më 25.03.2012 dhe në
Glond më 31.03.2012

   
  25.01.2012
Historiku i shoqatës Anëtarë të shoqatës "DARDANIA" në Zvicër në vitin 2012
   
  24.01.2012
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  05.01.2012
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  28.12.2011
Njoftime aktuale Lajmërim - lidhur me darkën e vitit
   
  27.12.2011
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  18.11.2011
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  15.11.2011
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
Garat Rezultatet e garës së mbajtur në Köniz më 01.10.2011
   
  03.11.2011
Njoftimet aktuale Krijohet Superliga e garave të pëllumbave akrobatikë të Kosovës në Zvicër
   
  02.09.2011
Garat Rezultatet e garave në Glond, më 13.08.2011
   
  11.06.2011
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  18.05.2011
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  04.05.2011
Njoftimet aktuale Përfaqësues të shoqatës "Dardania" priten nga ambasada
   
  02.05.2011
Nga shtypi Pëllumbat dardanë në qiellin zviceran - albinfo.ch
   
  19.04.2011
Njoftimet aktuale Masakër në kotecin e pëllumbave të një kultivuesi
shqiptar në Zvicër
Garat Rezultatet e garave në Mossedorf dhe Arisdorf, Zvicër
Nyje të tjera Një adresë e re e internetit
   
  08.03.2011
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
   
  07.02.2011
Videoinçizime - filma Videonçizim nga ekspozita kombëtare e pëllumbave të Zvicrës në Hutwil
   
  04.02.2011
Fotoalbumi
- aktivistët në Zvicër
Foto nga darka e vitit dhe ndarja e trofeve
   
  31.01.2011
Historiku i shoqatës Fituesit e vitit 2010
   
  20.01.2011
Libri i vizitorëve Letra të lexuesve
Ranglista e garave Ranglista e garave në Zvicër për vitin 2010